Acum citesti
Razorblade 2014: hardtail de top de la Simplon

Razorblade cu roți de 27.5 inch este o evoluție firească a gamei, așa cum declară cei de la Simplon, din simplul motiv că versiunea 29er era oarecum inconfortabilă pentru cicliștii mai mici de statură. Pentru aceștia, dar și pentru reprezentantele sexului frumos, Simplon a creat un nou cadru, gândit pentru roțile de 27.5 inch, care va oferi o poziție mult mai ergonomică pe bicicletă.

simplon_razorblade_2014_fr

Această versiune a cadrului va fi disponibilă doar în dimensiunile XS, S și M, iar toate cablurile vor fi trase prin interiorul acestuia. Cei cu o înălțime de până 1.80 m, ar trebui să se simtă perfect pe noul Razorblade în dimensiunea M.

Cadrul lui Razorblade 27.5 va cântări doar 990 de grame în dimensiunea M, fiind construit din carbon și va beneficia de un unghi al headtube-ului de 70 de grade și un unghi al seat tube-ului de 73.5 grade. Headtube-ul conic, axul de 12 mm pentru prinderea roții din spate și Bottom Bracket-ul de tip BB92 sunt standard.

Tot pentru iubitorii de trasee montane, care nu sunt dispuși să depună prea mult efort, există modelul Dilly, un e-bike ce rulează de asemenea pe roți de 27.5 inch. Motorul de la Neodrive va cântări 4.36 kg, o greutate acceptabilă în segment și va permite lui Dilly să circule cu viteze de până la 33 km/h. Doar pentru piața elvețiană, modelul va fi limitat la 25 km/h.

simplon_dilly_e-bike

via Simplon

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + ten =