Acum citesti
Mountain bike de București: Comana Bike Fest 2012

Chiar dacă nu este tocmai de București, Comana Bike Fest este un concurs croit pe măsura celor care vor să facă un city-break de aproape o zi. Team Xpert, organizatorul acestei întreceri, te invită în data de 19 mai la Pădurea Comana, în apropiere de locurile pe unde Mihai Viteazu s-a duelat cu Sinan Pașa acum câteva sute de ani.

Totuși, bătălia din acest an va fi una mai pașnică. Nu vor exista inamici, ci doar adversari, care odată cu trecerea liniei de sosire vor deveni colegi de taclale, fiecare impărtășind impresii din cursă. Și vor fi ceva adversari. Nu pe măsura oștilor care s-au împotmolit prin mlaștina Neajlovului, dar un pluton de concurenți care numără câteva sute cicliști sigur va fi. De exemplu, la ediția din toamna trecută a concursului au participat peste 400 de persoane.

Traseele vor fi tot cele de până acum, în speță Traseul Bujorilor și Traseul Lacul Comana, iar starea acestora este bună. Ploile din această perioadă nu prea le-au afectat întrucât Ocolul Silvic s-a ocupat de drenarea lor și ele au fost conservate într-o starea similară cu cea de la ediția din septembrie. Așadar, terenul este pregătit! Indiferent dacă vii pentru distracție sau concurezi pentru premii, ne vedem la Comana!

Mai multe detalii despre cursă poți găsi pe site-ul intrecerii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 14 =