Acum citesti
Tern bate palma cu Primăria Munchen

Compania Tern și-a anunțat colaborarea cu Primăria orașului german Munchen în privința dezvoltării sistemului de transport urban prin încurajarea folosirii bicicletelor în general, și a celor pliabile în special.

Prin acest parteneriat, Tern va oferi mai multe biciclete Link D7i la un preț special pentru a fi folosite de către navetiști, inițiativa aparținând societății de transport public a orașului, MVV. Scopul este de a susține utilizare bicicletelor pliabile împreună cu alte mijloace de transport, precum trenurile ICE, metroul, autobuzul sau tramvaiul. Astfel, mulțumită spațiului mai restrâns ocupat de acest tip de biciclete, se evită aglomerarea parcărilor de biciclete și a mijloacelor de transport, în special a trenurilor.

Tern înseamnă grijă pentru mediu și transport în mod sustenabil, declară Joshua Hon, vice-președintele Tern. Biciclete pliabile sunt mai ușor de luat cu tine când sunt rabatate, așa că grijile privind spațiul trec la capătul listei, mai ales când trebuie să mergi cu trenul sau autobuzul.

Începând cu finalul acestei luni, circa 25 de dealeri Tern vor oferi la un preț redus modelul D7i. Oferta va fi una croită după nevoile celor care folosesc mijloacele de transport în comun. Pe lângă prețul redus al bicicletei, primii 200 de cumpărători vor beneficia de o husă pentru bicicleta lor, statutul de membru al ADFC (Asociația bicicliștilor din Germania) pentru un an, o revizie gratuită, o geantă pentru laptop, o trusă de scule și o hartă a orașului Munchen.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =