Acum citesti
Kona Humu 2011


Singurul cruiser din gama Kona poartă denumirea de Humu și este o bicicletă dedicată plimbărilor în oraș sau către plaja, așa cum ne sugerează producătorul. Un produs de lifestyle care îți oferă o plimbare plăcută, atâta timp cât de deplasezi pe teren drept.



Humu are un cadru din aluminiu cu forme clasice completate într-o notă modernă de o bară transversală aflată în triunghiul frontal al cadrului. Nu este foarte clar ce rol are acea bară dar cel mai probabil a fost montată acolo pentru o mai bună durabilitate a cadrului. Urechile par împrumutate de la un BMX iar furca are un unghiu drept, pentru un control mai agil.


Este o bicicletă single speed, așadar vei primi o foaie și un pinion, acestea oferind un raport bun pentru pedalatul lejer prin oraș. Deși din imagine este greu să-ți dai seama, roțile nu sunt mici ci au 26 de inci, adică sunt oferite în dimensiunea clasică. De frânări se ocupă un set de V-Brake-uri de la Tektro iar șaua promite a fi confortabilă în special datorită arcurilor cu care este dotată.


Mai multe detalii despre acest cruiser obții pe konaworld.com.


via Kona


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =