Acum citesti
Noile Kona Hei Hei Race Supreme și Fire Mountain

Iată că și cei de la Kona s-au pus pe treabă și au lansat noul lor model pentru Cross Country Racing: Hei Hei Supreme. Un cadru din carbon a fost desigur pe lista de task-uri și cum a iesșit poți vedea în fotografiile de mai jos. Nimic spectaculos ai spune, iar noi suntem de acord, însă cei de la Kona au încercat să simplifice lucrurile, de la formă la suspensie.

hei_hei_race_supremeÎnsă Kona abordează rețeta (foarte) tradițională, proiectând noua Hei Hei cu un headtube amplasat la 69 de grade, un seat tube amplasat la 75 de grade și un chainstay relativ scurt, de 430mm. Pipa este foarte scurtă pentru o bicicletă de Cross Country, nu toate cablurile sunt trase prin cadru, iar amortizorul este amplasat pe verticală, bascula fiind construită dintr-o singură bucată.

În față tronează o furcă Rock Shox RS-1, pe când sistemul de transmisie provine de la Sram, modelul XX1 Eagle, cu o foaie și 12 pinioane. Roțile sunt furnizate de WTB, modelul Ci24 TCS, iar frânele de la Sram, modelul de top Level Ultimate.

Cât despre preț, nu avem momentan suficiente informații, dar ce înțelegem din specificațiile de mai sus este faptul că cei de la Kona preferă metoda mai sigură, fără experimente la nivel de unghiuri sau feature-uri. Sau poate că pur și simplu nu vor.

Nu în ultimul rând, aș dori să aduc în atenția voastră hardtail-ul entry-level Kona Fire Mountain, care a avut cifre bune de vânzări în România pe vremea când era importat pe piața locală. Cum nu s-a mai ocupat nimeni de acest brand, am pierdut legătura cu modele de intrare, cele mai puțin importante care nu apar în niciun comunicat de presă. Însă iată mai jos o fotografie a noului model, cu un cadru care arată bine lucrat, care, pentru noul sezon (2017) vine cu un headtube conic, țevi ușor modificate și o echipare relativ decentă pentru preț.

fire_mountain
Un entry-level, oferit pentru aproximativ 700 de euro, echipat rezonabil. Dar care se întâmplă să arate foarte bine.

Mai multe informații despre noile modele, în curând, pe site-ul celor de la Kona.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 1 =