Acum citesti
Weekend internațional pentru rutierii Tuşnad Cycling Team

Rutierii Tuşnad Cycling Team au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la două curse care s-au desfăşurat în România şi Polonia.

La Cupa Reghin, echipa de seniori a Tușnad Cycling Team a fost formată din: Csicsáky Tamás, Braico Alexander, Cioban Sergiu și Török Imre, iar la juniori din Gál Oravecz István, András Alpár și Cilip Árpád.

Prima etapă a competiţiei a fost câştigată de Sergiu Cioban la categoria Elite şi de Gál Oravecz István, la juniori, cei doi având o evoluție bună. În clasamentul final, la categoria Elite, Sergiu Cioban s-a clasat pe locul secund, în urma lui Zoltan Sipos (Mazicon București), iar Alexander Braico a încheiat pe locul 4. La juniori, primul loc a fost ocupat de Vlad Bogdan (CS Bilal 2000 Constanța), Gál Oravecz István terminând pe poziţia a doua.

În clasamentul sprinterilor, tricoul roşu rezervat primului loc i-a revenit lui Sergiu Cioban de la Tuşnad Cycling Team, pe când Alexander Braico a ocupat primul loc în clasamentul căţărătorilor.

În paralel, un alt lot al echipei Tuşnad Cycling Team a participat la Tour of Malopolska – cursă de categorie UCI 2.2, desfășurată în Polonia. Întrecerea a fost foarte dificilă, cu echipe foarte valoroase din țara gazdă, Germania, Republica Cehă, Norvegia și Slovacia. Etapele au fost solicitante, cu cățărări a căror pantă atingea pe alocuri chiar și 20%-25%. Din echipa Tuşnad Cycling Team a terminat cursa doar Ternovsek Marcel, care a ocupat locul 33 în clasamentul final. În prima etapă, ungurul Lovassy Krisztián a terminat pe locul 18.

În perioada următoare, rutierii echipei ciucane vor concura la curse din Grecia şi Letonia, după cum urmează. La Tour of Hellas (Turul Greciei) – 16-20 Mai, cursă UCI 2.2, vor face deplasarea Novák Carol Eduárd, Braico Alexander, Cioban Sergiu, Csicsáky Tamás și Gerganov Balev Evgeni, pe când la GP Jürmala – 19 Mai (Letonia), cursa UCI 1.1. Tușand Cycling Team îi va arunca în luptă pe Lázár Nándor, Lovassy Krisztián, Sebestyén Szabolcs, Ternovsek Marcel și Török Imre.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 12 =