Acum citesti
Micii bicicliști din Cluj și-au demonstrat îndemânarea

Sâmbăta trecută a fost forfotă mare la Polus Center din Cluj-Napoca, cu ocazia primei etape a campionatului local Clujul Pedalează – „Micul biciclist și siguranța lui”.

La start s-au aliniat 54 de concurenți, și chiar dacă numărul lor a fost mai mic decât în alte dăți, concurenții au compensat prin dârjenie, dorință de a câștiga și pune în practică aptitudinile de a manevra bicicleta.

Concursul a avut două probe. Prima a fost cea în poligon, unde participanții au demonstrat măestria lor de a pedala printre jaloane, rondele, scânduri, etc. Cea de-a doua s-a desfășurat într-un parc-școală unde trebuiau respectate marcajele rutiere și semnele de circulație.

Categoriile competiției au fost următoarele: sub 8 ani, 9-11 ani, 12-14 și categoria Family. Cât despre câștigători, aceștia au fost:

Fete sub 8 ani: Nistor Diana Locul I. Hedesiu Petra Locul II, Vescan Julia Maria Locul III

Băieți sub 8 ani: Boldor Bogdan Stefan Locul I, Deac Andrei Locul II, Vezentan Tudor Locul III

Fete 9-11 ani: Vezentan Andreea Locul I, Dall’ara Letitia Locul II, Plesa Diana Locul III

Băieți 9-11 ani: Popa Luca Locul I, Mezei Andrei Locul II, Desmirean Andrei Alexandru Locul III

Fete 12-14 ani: Hedesiu Ioana Locul I,

Băieți 12-14 ani: Ciobanu Andrei Locul I, Horhat Razvan Locul II, Gaal Roland Klausz Locul III

Family: Familia Ruzsa Locul I, Familia Vezentan Locul II, Familia Nistor Locul III.

Organizatorii doresc să aducă mulțumiri partenerilor, sponsorilor, colaboratorilor, voluntarilor și fotografilor acestui eveniment: Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, Primăria Cluj-Napoca, Infinity Trophy, Polus Center, Hervis, Prisaca Transilvana și Pralina.

Următoarele concursuri organizate de Clubul Sportiv Clujul Pedalează vor fi în data de 25 martie , când va avea loc Etapa I a Campionatului Clujul Pedaleaza și în 29 aprilie, dată la care se va organiza Maratonul Făgetului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 4 =