Acum citesti
InterTeam bifează victorii și la Cupa Crater

În data de 11 august 2013, în localitatea Betfia, județul Bihor, a avut loc a treia ediție a Cupei Crater XCO, competiție care se adresează atât sportivilor profeșioniști, cât și amatorilor. Echipa clujeană InterTeam a fost prezentă la întrecerea din vestul țării și a reușit să se întoarcă acasă cu mai multe rezultate notabile.

interteam_cluj_napoca

Foto: Birta Levente

Evenimentul a reprezentat în același timp și a treia și ultima etapă a campionatului XCOradea Series, la capătul căruia au fost premiați câștigătorii finali. Duminică dimineața s-a dat startul, iar concurenții au pedalat pe poteci de pământ, unde organizatorii au construit contrapante și drop-uri, dar nu au lipsit nici câteva secțiuni bolovănoase. Elitele au pornit cu un avans de câteva secunde, fiind urmați de amatori, primii având de parcurs 6 ture, în timp ce amatorii 3 ture.

Clubul Sportiv InterTeam a avut reprezentanți la mai multe categorii, la Elite fiind prezent Elisei Miron și Marius Petrache, la Amatori Nicolae Andreica, în timp ce Andrei Ciobanu, Vlad Păcurar, Dan Crișan și Marcel Seliceanu au concurat la categoriile de varsta de la Juniori. Suzanne Hilbert s-a duelat cu fetele prezente la competiție, pe de altă parte. Rezultatele au fost și de această dată pe măsura așteptărilor echipei, după cum urmeaza:

Vlad Păcurar – locul 1 la categoria Copii 10-14 ani
Andrei Ciobanu – locul 3 la categoria Copii 10-14 ani.
Dan Crișan – locul 3 la categoria Juniori 15-18 ani
Nicolae Andreica – locul 3 la categoria Master 30-39 ani
Suzanne Hilbert – locul 2 la categoria Senioare 19 +
Miron Elisei – locul 5 la categoria Elite
Marius Petrache – locul 4 la categoria Elite

Miron Elisei a obținut de asemenea locul 1 la categoria Elite a campionatului XCOradea Series, după cele trei etape. Odată încheiată cursa de XCO, a urmat o competiție de Downhill în apropierea traseului de cross-country, la care a participat și unul dintre membrii echipei InterTeam, Marius Petrache. Acesta s-a aflat la prima lui competiție de acest gen, dar cu toate acestea a reușit să obțină al doilea timp din calificări, iar în finală locul 5 în ciuda unei căzături.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =