Acum citesti
Rezultate bune la Păltiniș pentru InterTeam Cluj-Napoca

Cu ocazia Campionatului Național de XCO de weekend-ul trecut, au avut loc două zile de competiții de mountainbike: campionatele propriu-zise în data de 20 iulie și Păltiniș XCP în 21 iulie, ambele competiții formând un clasament cumulat reprezentând a doua etapă din Triada MTB 2013. La acest eveniment au participat și membrii echipei InterTeam, la diferite categorii de vârsta, atât pentru amatori, cât și pentru categoria Elite.

interteam

Lupta a fost strânsă la toate categoriile, dar cu toate acestea InterTeam a adus la Cluj-Napoca titlul de campioană națională la categoria Amatori-Feminin, titlu câștigat de Melinda Dezso. La aceeași categorie, Suzanne Hilbert a terminat cursa pe locul 4.

Tot un loc 4 a obținut și Dan Crișan la categoria Amatori Masculi 14-16 ani, chiar dacă a avut un an dificil din cauza unor probleme de sănătate din ultimele luni.

La categoria Elite, duelul pentru primele locuri s-a dat între Lucian Logigan, Tudor Oprea, Robert Dobai și Miron Elisei, acesta din urmă obținând locul 4. Marius Petrache a pierdut șansa la primele locuri încă din primul tur, din pricina unei pene de cauciuc și s-a văzut nevoit să abandoneze cursa la a doua pană, în turul 5, când recuperase teren și se afla pe poziția a cincea. Tot în această categorie a participat și Vlad Sabău, care a încheiat pe locul 8.

Duminică, la o zi după Campionatele Naționale de XCO a avut loc Păltiniș XCP. Victoria în cadrul categoriei Elite i-a revenit lui Marius Petrache, care a avut o poftă de succes pe măsura ghinionului din ziua precedentă. Coechipierii săi, Elisei Miron și Vlad Sabău, au obținut locurile 6, respectiv 11.

Melinda Dezso a fost și ea constantă și a urcat pe a treia treaptă a podiumului la categoria Amatori Feminin peste 14 ani, iar Suzanne Hilbert, la aceeași categorie, a obținut locul 10. Istvan Etele Demeter a obținut locul 10 la categoria Amatori Masculin 30-39 de ani, categorie la care au participat 75 de concurenți, în timp ce Codrea Arpad a obținut tot un loc 10, dar la categoria Amatori Masculin 19-29 de ani.

La finalul celor două zile de concurs au fost premiați doar sportivii care au reușit să termine ambele curse, clasamentul fiind întocmit pe baza timpului cumulat. Astfel, Elisei Miron a obținut locul 3 la categoria Elite, iar Melinda Dezso locul 1 la categoria Amatori Feminin.

Vezi Comentariu (1)
  • Sunt curios cum s-a ajuns ca Petrache sa faca parte din echipa clujeana. Ultima oara stiam ca se da pentru o echipa din Italia.
    Felicitari pt rezultate!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =