Acum citesti
Haine noi pentru sportivii britanici

Nu este niciun fel de taină că toate eforturile sportive ale Marii Britanii s-au îndreptat spre anul acesta, care va culmina cu Jocurile Olimpice programate a se desfășura la Londra. Insularii au pregătit totul până în cel mai mic detaliu pentru a obține maximul de medalii, dar rămâne de văzut în ce măsura vor avea succes. Indiferent de rezultat, cel puțin vor purta un echipament arătos.

Stella McCartney stă în spatele noului design al echipamentului care va fi valabil pentru absolut toate disciplinele la care vor concura atleții britanici. Culoarea albastră este cea dominantă, iar grafica reprezintă un colț al drapelului regatului. Echipamentul va fi furnizat de Adidas.

Vezi Comentarii (10)
  • Da!… e adevarat, e scotianul Chris Hoy, ciclist de velodrom, ale carui picioare sunt asa de voluminoase datorita steroizilor anabolizanti care i-a folosit si nu din alta cauza; oricat antrenament faci atata masa musculara n-are de unde sa creasca daca n-o stimulezi.

  • Eco, te voi ruga sa iti pastrezi presupunerile la nivel de presupuneri si sa nu le prezinti ca certitudini. Cu exceptia cazului in care esti medicul personal al lui Hoy, desigur.

    Fac aceasta recomandare pentru ca, in general, pe acest site gasesti pareri bine argumentate din partea unor oameni care sunt constienti ca sunt doar pareri si ca ei nu detin adevarul suprem, chiar daca au o anumita parere. Iti multumesc.

  • @RoadRider, nu trebuie sa fii neaparat medicul personal al lui X sau Y; trebuie sa-ti dai seama fara prea mult efort(daca ai cunostiinta de cauza) ca e vorba de anumite substante anabolizante care se folosesc mai demult, nu de azi sau maine, mai precis, de cand sau inventat, intelegi?!…. masa aia musculara nu creste asa din senin cum probabil crezi tu…..mai documenteaza-te!

  • @Eco – Din cele scrise de tine deduc ca ai aflat de steroizi si de dopaj in general candva in ultima luna de zile si ca incerci sa ii convingi pe cei din jurul tau de cat de multe lucruri stii despre acest aspect. Nu este nimic rau in asta, chiar ma bucura faptul ca exista oameni care sunt in cunostinta de cauza despre aceste lucruri, dar nu fa presupuneri despre ce stiu si ce nu stiu altii. Poate eu stiu mai multe ca tine, poate nu; cine poate spune?

    Eu am facut doar un apel la respect cand te-am rugat sa iti argumentezi raspunsul. Majoritatea celor care au ceva de spus pe acest site, obisnuiesc sa argumenteze nu sa arunce cu vorba in vant sau sa se poarte ca si cum ar stii adevarul absolut. Desigur, moderatia este o virtute castigata in timp si odata cu varsta.

  • @RoadRider,
    Poate am fost prea direct cand le-am spus substantelor pe nume; dar un singur lucru e cert: acest ciclist a folosit substante pentru cresterea masei musculare fara doar si poate, altfel n-ar avea acea explozie de forta ca sa parcurga 1km cu start de pe loc in mai putin de 60 sec; asta fiind doar un exemplu. Pentru cea ce face el pe velodrom, este neaparat nevoie de masa musculara, fara nicio discutie!….si trebuie sa recunoastem acest lucru si ca fara stimulente nu se pot atinge asemenea recorduri; este IMPOSIBIL.

  • @Eco – OK, sa zicem ca Hoy s-a dopat. Dar nu ar fi fost corect sa ii acuzi pe toti ceilalti ciclisti despre care apar articole ca se dopeaza? Si daca tot il ataci pe Hoy, despre Hubner sau Fiedler de ce nu zici nimic? Erau la fel de solizi si nu dadeau 60 de secunde pe mie. Inteleg daca nu iti este simpatic scotianul, nici eu nu il divinizez, dar ce este al lui, este al lui. Cum necum, este multiplu campion olimpic in conditiile in care nici restu nu cred ca sunt curati ca lacrima (vezi cazul Bauge).

  • @RoadRider,
    Toti s-au dopat si se dopeaza, nu numai Hoy si pe toti ii detest, bineanteles, dar nu inteleg de ce UCI tolereaza asemenea aspecte sau la mijloc sunt interese mult mai mari?
    As dori din toata inima sa vad ciclisti cu adevarat curati, dar acest lucru nu se poate. Mare pacat.

  • Acest ciclist are asa picioarele datorita faptului ca este ciclist de velodrom care se axeaza mai multa pe forta si nu pe anduranta….exact diferenta dintre un sprinter si unu de 5000 de metri(referire la alergatori)cat despre substante dopante la acel nivel de performanta nu consumi pleci acasa si iesi cu amicii la o tura de duminica..dar daca acest Hoy vi se pare ca are cele mai mari coapse cautati Robert Foerstemann fost campion de velodrom

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =