Acum citesti
Cu bicicleta la Muzeul Astra

Complexul Muzeal Astra din Sibiu este cel mai mare muzeu în aer liber din țară, lucru care îi obligă pe administratorii săi să fie cu un pas tuturor. Și iată că aceștia s-au gândit și la bicicliști, dar într-un mod cu totul neașteptat. Nu au făcut rastele pentru biciclete la intrate, ci permit accesul cu acestea în incinta complexului!

Complexul care datează din 1905 se întinde pe circa 100 de hectare și însumează aproximativ 10 kilometri de alei asfaltate, numai bune să fie străbătute pe jos sau pe două roți. Totuși, pentru a nu crea neplăceri celor care se plimbă pe jos, accesul cu bicicletele va fi permis dimineața, de la ora 8.00 la 9.00 sau 10.00, această ultimă oră fiind diferită în funcție de sezon, și după-masa, între orele 18.00 și 20.00, în fiecare zi.

Accesul cu bicicleta se va face pe baza abonamentelor convenționale de intrare, al căror preț este mai mult decât îmbietor: de la 7,5 lei pentru studenți/an până la 40 lei pentru o familie/an. În cazul în care vizitatorul nu dorește un abonament, va trebui să achite contravaloarea unui bilet, care este de 10 lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 6 =