Acum citesti
Copiii și bicicletele fac casă bună la Cluj

Vremea capricioasă și vacanța nu i-au impiedicat pe cei 62 de pasionați de ciclism să participe la etapa III „Micul biciclist și siguranța lui”. Acest concurs a fost organizat în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și cu Inspectoratul de Poliție Cluj, pe care cale organizatorii doresc să le mulțumească pentru aportul adus.

Categoriile de vârstă la care au putut participa concurenții au fost: sub 6 ani, 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani, 15-17 și +18 ani, family. În parcul-școală amenajat în centrul istoric al Clujului participanții și-au putut demonstra măiestria de a manevra bicicleta printre jaloane, rondele, scândurele, sau pe trecerea pe punte, jgheab și cumpăna.

Micii participanți au dat dovadă de îndemânare și voință de a executa probele, însă categoria regină a acestui concurs a fost categoria Family, unde s-au aliniat următoarele echipe; echipa Fantomelor, Echipa Piraților, Echipa Gheparzilor, Echipa Cameleon, Echipa Phoenix și altele, iar unii dintre participanți s-au și mascat. Cea mai tânără participantă la acest concurs a avut 1 ani și 8 luni. Nici chiar vârsta fragedă nu a împiedicat-o să se integreze cu succes și să reproducă de la cei mai mari manevrele de îndemânare pe două roți.

Echipa Clujul Pedalează te așteaptă la următoarele evenimente ce vor avea loc. Pe 26 august, etapa IV din campionatul „Clujul Pedalează” și Duatlonul Firmelor din data de 1 septembrie.

Pe aceasta cale, organizatorii doresc să mulțumească partenerilor, sponsorilor, colaboratorilor și partenerilor media: Primăria Cluj Napoca, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, Skoda, Compexit Trading, Portbagaje Auto Cluj, Adidas, Infinity Trophy, Coca-Cola, Imprezzio, TVR Cluj, Serviciul de Ajutor Maltez, Radio România Actualități, Szabadsag, 24 Fun, Freerider.ro și Oferte Cluj.

Rezultate complete

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =