Acum citesti
Ciclocomputer pentru o formă sportivă de invidiat

…dar și pentru un corp de milioane! iBike a scos pe piață Powerhouse, un ciclocomputer cu toate funcțiile necesare unui astfel de aparat respectabil, dar și cu mai multe tipuri de programe de antrenament.

Powerhouse combină ușurința de utilizare a unui aparat cu touchscreen cu informațiile utile despre parametrii efortului depus și pune la dispoziția utilizatorilor mai multe planuri de antrenament în funcție de scopul pentru care se antrenează (competiție, fitness, etc.).

Trebuie să remarcăm inventivitatea creatorilor în materie de planuri de pregătire fizică: iSlim, Express Fitness, Brazilian Butt, Kid Fit, Weekend Warrior, Zero to 50 miles in 3 weeks sau Healthy Heart.

Odată selectat unul din aceste programe, timp de 6 săptămâni, Powerhouse îți programează automat tipul de antrenament necesar atingerii obiectivului stabilit, în cadrul unor antrenamente cu durata cuprinsă între 45 și 90 de minute. Secretul acestui ciclocomputer este că are și powermeter, adică un dispozitiv care măsoară puterea cu care un ciclist apasă pe pedale. În funcție de acest parametru este stabilit nivelul de efort pe care trebui să il depui la fiecare antrenament.

Programele de antrenament au fost dezvoltate de Allan Hunter, antrenor de ciclism cu o carieră de peste 20 de ani.

Mai multe detalii despre Powerhouse poți găsi la această adresă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =