Acum citesti
Suporturi pentru reviste și iPad, care se montează pe ghidon

Pedalatul este rareori plictisitor, însă dacă mutăm toată acțiunea pe home trainer, se schimbă datele problemei. Salvarea în acest caz vine din direcția a două dispozitive care se montează pe ghidon și care sunt destinate susținerii oricărui lucru ce ar putea genera un minim de divertisment, începând de la reviste și ajungând la iPad. Detalii, în cele de mai jos.

Primul pe listă este Travel Trac Book Caddy al celor de la Performance Bike, un stativ asemănător celor pentru partituri muzicale. Practic, pe acesta se poate așeza orice se află în limita de greutate pe care o poate susține (una nu prea mare), iar dintre cele enumerate de producător amintim reviste, ziare, tablete sau chiar un prosop, atât de util când vine vorba de pedalat pe loc. Prețul este cuprins între 14.99$ și 19.99$ și o privire mai atentă îi poți arunca aici.

Și cealaltă găselniță este iKase, produsă de Bikase, o husă din material sintetic cu partea superioară transparentă, gândită să găzduiască o tabletă iPad. Pe partea de spate se află 3 curele pentru prindere de ghidon și de pipă, ceea ce înseamnă că fixarea este mai fermă, lucru din care derivă posibilitatea de folosi și în ture în aer liber acest accesoriu. Dacă husa de 39.99$ ți-a atras atenția, atunci poți să o comanzi de aici.

Vezi Comentarii (4)
  • Sunt deacord cu asta, iarna, la o sesiune de pedalat in balcon pe un home trainer, in rest un mare NU… poate genera multe bube 😀

  • … si daca ma gandesc mai bine, cred as bufni in ras sa vad un rutier cu un stativ infipt in ghidon :)… dar asteptam cu interes inventii precum spatarul de sa, umbrela impotriva radiatiilor solare, sireturi care se leaga singure si fotoliul cu masaj cu prindere de 27.2 :))

  • Avand in vedere numarul relativ mare de oameni care isi cumpara o bicicleta super scumpa (ca asa este in trend) si merg cu ea o data la trei luni, 2 km prin parc, cu siguranta vom vedea (tot la acestia) prins cate un iPad de ghidon la care sa butoneze in mers. Sau de ce nu, un laptop sau o plasma 🙂 In rest si in afara de home trainer, lasati gadgeturile si spor la pedalat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =