Acum citesti
Lumini de la Knog pentru GoPro, Sony şi altele

Cunoscutul producător de accesorii pentru bicicletă, Knog, tocmai a lansat o lumină specială ce poate fi ataşată unei action cam pentru ca tu să poţi filma şi pe întuneric. Noul Knog [qudos] poate fi folosit cu GoPro, Sony şi cu aproape orice alt dispozitiv electronic care filmează. Noul Qudos dispune de 3 leduri puternice amplasate într-o carcasă sigilată şi impermeabilă. Lumina se livrează împreună cu instalarea specială care îţi permite să fixezi becul imediat lângă camera. Knog include însă în pachet şi un „hot shoe” pentru a putea fixa lumina şi pe aparatele foto DSLR.

lumini action cam knog qudos 1

Greutatea este de doar 150g, suficient de uşoară pentru a o folosi pe cască, deşi, dacă adaugi şi greutatea camerei, se cam îngreunează situaţia. Şi, după cum arată în imagini, este posibil ca noul Qudos să poată fi instalat şi pe suportul de piept.

lumini action cam knog qudos 2

Util este faptul că bateria nu este integrată aşa că dacă rămâi pe traseu fără suc o poţi repede schimba cu cea de rezervă. Bateria sta la interior protejată de o uşă ermetică şi poate fi încărcată prin USB. Şi mai util este faptul că portul USB este instalat direct pe baterie ne fiind astfel obligat să încarci bateria instalată în lanternă.

lumini action cam knog qudos 4 lumini action cam knog qudos 5

Este, de asemenea, practică întrucât poţi avea cu tine acum o singură lanternă de bicicletă pe care o poţi folosi când filmezi sau când pur şi simplu te prinde noaptea pe traseu.

lumini action cam knog qudos 3

Preţul este de 119$ şi va fi pe piaţă din august.

[vimeo id=”99786955″ width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 5 =