Acum citesti
Kinetic inRide, watt meter-ul cu bluetooth incorporat

Dacă tot experimentăm una din perioadele de boom tehnologic, ar fi păcat să nu folosim aceste noi gadget-uri pentru a ne simplifica existența. Lucrul este valabil și pentru bicicliști, care au de ales între o sumedenie de dispozitive pentru înregistrat datele din timpul antrenamentului. Folosindu-se de versatilitatea iPhone-urilor, cei de la Kinetic, companie care produce home trainere, au dezvoltat inRide, o unitate care măsoară numărul de wați, dar și alte date precum ritmul cardiac, și care se conectează prin bluetooth la aplicația Kinetic inRide iPhone App. Astfel, iPhone-ul devine și ciclocomputerul tău!

Dezavantajul lui Kinetic inRide este că poate fi montat doar pe home trainer-ele Kinetic, dar și așa, opțiunile de care dispui odată folosind acest dispozitiv sunt multe. Pe lângă înregistrarea informațiilor despre antrenament pe iPhone, care la rândul său le poate transfera instant într-un program pentru monitorizarea antrenamentului, mai poți să îți programezi coordonatele sesiunii de pedalat în ceea ce privește puterea generată și ritmul cardiac. Mai mult, faptul că totul este fără fire face totul mai practic. Un alt avantaj este acela că interferențele vor fi complet eliminate, deci vei putea vedea cu precizie parametrii efortului tău.

Sistemul inRide va fi compatibil cu iPhone 4S și iPad 3 și va putea fi găsit pe piață din această toamnă pentru prețul de 199 de euro. Producătorul recomandă folosirea acestui sistem cu modelele de home trainer Road Machine, Rock and Roll și Pro Trainer.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + six =