Acum citesti
Bryton lansează noul Rider 750, cu căutare vocală, compatibilitate radar și multe alte noutăți

Bryton a lansat un noul Rider 750, ciclocomputer cu ecran color tactil și diagonala de 2,8 inch. Noul vitezometru/ciclocomputer are o grafică îmbunătățită, navigație cu hărți preîncărcate sau descărcabile, fiind și primul ciclocomputer Bryton care accepta căutare vocală. De asemenea, conectivitatea noului vitezometru este ANT+, BT, dar și FE-C (Fitness Equipment Control), cu care poți controla spre exemplu un trainer smart.

foto Gpsradler.de

Odată cu lansarea noului Rider 750, Bryton oferă și o gamă largă de noi specificații, cum ar fi Simulare traseu Virtual și Antrenament virtual de putere, care folosesc aplicația Bryton Active. De asemenea, noul ciclocomputer este compatibil cu radarul pentru bicicletă, cu care se conectează prin ANT+. În plus, vitezometrul dispune acum de o compatibilitate mai bună cu bicicletele electrice, încorporând compatibilitate și cu Shimano Steps. Această caracteristică va permite ca pe ecranul noului Bryton Rider 750 să fie afișat nivelul bateriei bicicletei, nivelul de asistență la pedalare și timpul pedalat.

foto Mtbtech.it

Bryton spune că noul 750 are o autonomie de 20 ore, memorie mai mare, conectivitate BLE 5.0 și tehnologie GNSS pentru prinderea sateliților gps.

Bryton Rider 750 interfață color și ecran tactil

Noul Rider 750 cu ecran color de 2,8” este animat de o nouă interfață și simboluri ușor de înțeles. Utilizatorul poate alege dintre a-i fi afișată informația în mod clasic, cu pagini sau în mod grafic, într-un mod dinamic, cu grafice color. Ecranul tactil ușurează navigația dinte ecrane.

Hărți preîncărcate și posibilitate de upgrade

Ciclocomputerul este livrat cu hărți preîncărcate, pentru cele mai importante regiuni ale lumii. Hărțile sunt actualizate de două ori pe an. Dacă ai nevoie de ceva în plus, poți descărca gratuit hărți suplimentare, pe care le încarci apoi pe Bryton Rider 750.

Navigație online

Folosind hărți OSM (Open Street Maps), Rider 750 oferă locație și navigație detaliată. Când folosești funcția de navigație, ciclocomputerul oferă ghidare „turn-by’turn”, incluzând distanța și informații privind direcția de mers, înaintea fiecărui viraj. Când pedalezi off-road, Rider 750 rerutează automat pentru a te ajuta să ajungi înapoi pe traseu.

Urmărește traseul cu informații despre punctele de interes (POI)

Este motivant și folositor să știi cât mai ai de pedalat până la următorul punct de interes. După ce ai stabilit informațiile privind punctele de interes, folosind aplicația Bryton, poți verifica distanța până la următorul POI când ești în modul de urmărire a track-ului.

foto Bikeradar

Căutare vocală online

Folosind conexiunea la internet a telefonului, pe noul Rider 750 poți folosi vocea pentru a căuta locații, nemaifiind astfel nevoie de tastatura virtuală. Fiind disponibilă în peste 100 de limbi, căutarea vocală oferă acum o modalitate mai rapidă și mai ușoară pentru a găsi punctele de interes dorite, locațiile etc. În câteva zile vom primi la test acest computer, iar prima specificație pe care o vom testa va fi dacă înțelege bine și limba Română, deși specificația este dependenta de Google Voice Search, împreună cu care funcționează.

foto Thedesignernews

Conexiune ANT+ FE-C pentru controlul trainerelor smart

Întrucât noul Rider 750 dispune acum de conexiune ANT+ FE-C (Fitness Equepment Control), vei putea folosi ciclocomputerul în casă, în paralel cu un trainer smart. Îl vei putea astfel controla și seta nivelul de rezistență. În plus, folosind specificația Bryton Active App Advanced Workout, antrenamentele personalizate pot fi ușor urmărite pe ecranul ciclcocomputerului și efectuate pe smart trainer.

Excursie virtuală

Funcția Virtual Track Simulation folosește conexiunea ANT+ FEC a ciciocomputerului pentru a se conecta la smart trainer. Vei putea astfel pedala din confortul casei, pe trasee pe care ai fost în trecut și care sunt acum stocate în aplicația Bryton Active App. Computerul va controla rezistența trainerului smart pentru a se potrivi cu urcările și coborârile pe care traseul le-a avut în realitate.

Antrenament pe smart trainer

Cu noul Bryton Rider 750 poți crea ușor antrenamente virtuale pe care le pui apoi în aplicare împreună cu un trainer smart. Antrenamentele sunt create în aplicație și apoi urcate în ciclocomputer. Folosind conexiunea ANT+ FEC, Rider 750 va comunica cu trainerul smart pentru a simula rezistența corectă, urmărind planul de antrenament.

Compatibilitate cu radarul pentru bicicletă

Bryton Rider 750 vine cu compatibilitate pentru radarele de bicicleta, folosind conexiunea ANT+. Pe ecranul computerului va fi afișată o bandă verticală unde vei vedea vehiculele care se apropie de tine din spate. Ecranul color al vitezometrului îți va permite să vizualizezi și să înțelegi foarte ușor această informație. În plus, poți configura alerte audio care te avertizează despre traficul din spatele tău.

Compatibilitate cu bicicletele electrice

Întrucât noul ciclcomputer dispune de compatibilitate cu Shimano Steps, pe ecranul lui Rider 750 vei avea afișate diferite informații ce țin de bicicletele electrice de la peste 160 de mărci, cum ar fi modul de asistență folosit, nivelul de asistență folosit, nivelul bateriei, distanța parcursă, viteza în care ești etc.

3 profiluri de bicicletă

Bryton Rider 750 vine cu trei profiluri de bicicletă pe care le poți configura în funcție de tipul bicicletei. Fiecare profil poate fi complet configurat și chiar redenumit, dacă spre exemplu ai dat un nume bicicletei tale.

Scanare automată pentru senzori

După ce ai împerecheat mai mulți senzori cu ciclocomputerul, Rider 750 va folosi baza de date pe care a creat-o pentru a „vedea” care dintre senzorii respectivi sunt în apropiere și deci urmează a fi folosiți. Tot ce trebuie să faci în continuare, este sa confirmi conexiunea cu senzorul activ și poți pleca în tură. Această caracteristica îți permite să schimbi ușor bicicletele și senzorii între ei. Folosind aplicația Bryton, poți chiar să redenumești senzorii, pentru a-i recunoaște mai ușor. Spre exemplu „viteză mtb”, „viteză cursieră” sau „cadență cursieră”.

Preț și disponibilitate în România

Noul ciclocomputer Bryton Rider 750 este disponibil în două variante de pachete și prețuri:

  • Bryton Rider 750-E, care include ciclocomputerul, suport pentru ghidon (mtb) și suport „out-front” pentru ghidon (cursieră). Prețul este de 1.259 lei
  • Bryton Rider 750-T, care include ciclocomputerul, suport pentru ghidon (mtb) și suport „out-front” pentru ghidon (cursieră), senzor de viteză, senzor de puls, senzor cadență. Prețul este de 1.579 lei.

Bryton Rider 750 este deja disponibil în România prin importatorul oficial BikeFun.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =