Acum citesti
ReeCharge Dynamo Kit alimentează dispozitivele USB de pe bicicletă

Firma axată pe ceea ce înseamnă ciclism urban, BioLogic, a lansat ReeCharge Dynamo Kit, un set care se atașează butucului cu dinam și care generează energie pentru aparatele care se conectează prin USB.

Ideea celor de la BioLogic a venit ca urmare a faptului că energia creată de un dinam este folosită, în majoritatea cazurilor, pentru alimentarea farurilor și a stopurilor de bicicletă. Așa că de ce această energie să nu fie folosită și pentru alimentarea altor accesorii aflate “la bordul” bicicletei, cum ar fi telefonul mobil sau un acumulator de rezervă. Practic, ReeCharge Dynamo Kit este un set care se conectează la un dinam în butuc de rând care produce energie electrică, dar are un regulator electronic care menține voltajul la un nivel potrivit pentru USB.

ReeCharge Dynamo Kit funcționează cu orice butuc cu dinam integrat în acesta și conține și un micro-adaptor USB pentru compatibilitatea cu aparatele ce utilizează unul. Un astfel de kit va costa 30$ și va fi disponibil la distribuitorii autorizați BioLogic până la finele acestui an.

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =