Acum citesti
Anvelope Fast Trak Control

Specialized este una din puținele companii care se află într-o perpetuuă inovare, iar Fast Trak sunt cel mai recent exemplu. Când te dai tare, vrei să știi că totul este sub control, că bicicleta nu fuge de sub tine și că este ușor de manevrat în toate condițiile. Cam despre aceste lucruri este vorba când discutăm despre Fast Trak Control.

Dacă ar fi să le rezum calitățile, ne-am învârti în jurul a 3 elemente: viteză, greutate mică și aderență. Cântârind 515 grame pentru dimensiunea 26×2.0, Fast Trak Control se situează sub greutatea declarată de 580 de grame. Mai mult, sunt disponibile și pentru 29er, indiferent de variantă prețul recomandat de vânzare fiind de 50$.

Tehnologia care face ca Fast Trak să fie în topul anvelopelor de off-road se numește Adaptive Tread și presupune aranjarea fibrelor de cauciuc în așa fel încât să reducă rezistența la rulare și să îmbunătățească aderența. Testele făcute de diverși rideri au conchis că dacă vrei să te bazezi pe ceva când este vorba de noroi, zăpadă sau viraje strânse, Specialized Fast Trak Control sunt o opțiune pe care merită să o încerci.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 9 =