Acum citesti
SPECIALIZED îşi relansează pista PUMPTRACK din curte cu o mare petrecere

Avantajul unei angajări la Specialized nu este doar salariul (poate) mare ci mai ales faptul că eşti înconjurat de oameni cu aceeaşi pasiune, bicicleta. Din aceste motive la sediul sau din  Morgan Hill, California, Specialized a construit în curte o pistă de pumptrack pentru ca angajaţii săi să se joace în timpul liber, sau poate chiar să facă teste cu noile modele de biciclete destinate acestei discipline.

specialized pumptrack morgan hill 15

În ultimele 4 luni acest pumptrack a fost închis pentru renovare. S-a adus material nou de construcţie, noi linii au fost construite, iar acum pumptrack-ul din curte este mai ritmic ca niciodată. Pentru a sărbători acest lucru Specialized a dat o petrecere unde socializarea dintre atleţii sponsorizaţi Specialized, angajaţi, studentii SBCU şi invitaţi a fost la ea acasă.

Dintre rideri Aaron Gwin, de două ori Campion de Cupă Mondială UCI DH, şi-a atras partea lui de atenţie cu multiple ture de antrenament pe noua pistă de pumptrack. Invitaţi au fost şi studenţii SBCU (Specialized Bicycle Components University) şi nu în ultimul rând retaileri de la diferite magazine din SUA, toata lumea pasionată şi talentată.

MC-ul petrecerii a fost Seth Rand, profesor la SBCU. El s-a ocupat de renovarea pumptrack-ului şi de bunul mers al lucrurilor la petrecerea de inaugurare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + one =