Acum citesti
Colnago C59

Colnago C59

Azi îți prezentăm una din legendele șoselei, Colnago C59. În materie de biciclete performante de carbon, lucrurile cu greu pot fi mai bune ca în acest caz.

Bicicleta impresionează prin calitatea carbonului, Colnago având un parteneriat cu Ferrari de mai mulți ani, în cadrul căruia furnizează producătorului auto piese de carbon fabricate manual pentru modelele de Formula 1. Așadar, nu trebuie să îți faci probleme privind rezistența materialului.

C59 este disponibil atât cu seturile mecanice, cât și cu cele electronice, cadrul fiind ușor modificat în fiecare din aceste cazuri pentru a facilita montarea respectivelor seturi. Mai mult, la îmbinări, cadrul este ranforsat cu secțiuni pătrate de carbon.

Modelul reprezintă topul de gamă al italienilor de la Colnago, așa că fabricării acestuia se acordă o atenție specială. Cadrul este fabricat manual, fâșiile de carbon fiind înfășurate manual. Da, C59 este un model personalizat pentru cel care urmează să îl cumpere, bicicleta necesitând a fi comandată din timp. Desigur, toate acestea au un preț. 5.500 de dolari, ca să fim exacți.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =