Acum citesti
Furci Fox 2011 la Eurobike

noutati_eurobike


Cea mai buna veste care soseste din partea celor de la Fox este reintroducerea sistemului Terralogic pentru mai multe dintre modelele din gama. Ce inseamna Terralogic? In linii mari presupune un sistem de amortizare ce reactioneaza doar la denivelarile din teren dar nu si in momentul cand riderul se urca pe bicicleta! Sistemul va fi disponibil pentru modelele F-Series, F29, Talas 29 si Talas.


Cartusul FIT RLC ce ofera posibilitatea ajustarii cursei furcii in trepte (120 mm, 160 mm) va fi disponibil pe modelele Talas, Float si Van. Modelele Float, Talas si Van in formatul 36 mm vor fi disponibile cu Kashima Coat (brate superioare aurii, frecare redusa, performanta crescuta, tractiune mai buna si amortizarea denivelarilor mici) si vor beneficia de o cursa de pina la 180 de mm. In acelasi timp greutatea se va clasa in intervalul 2.37 – 2.73 kg, in functie de model.


Designul rotitelor de pe furca va fi schimbat pentru unele modele ale anului 2011 : astfel, pe un singur brat vor fi integrate doua rotite de ajustare, aflate una in cealalta. Vei putea astfel face reglajul low si high speed compression dar si al lock-out-ului de pe aceeasi parte a furcii.


Modelul Fox Talas primeste un nou membru in familie dedicat bicicletelor 29er ce poarta denumirea de Fox Talas 29. Pentru fanii sporturilor extreme, 4x sau DirtJump, Fox are pentru 2011 in program furca 831 cu un sasiu foarte rezistent, amortizare progresiva si noul ax 15QR.


Conform ultimelor sondaje, Fox ramane in continuare lider de piata in domeniul furcilor si amortizoarelor pentru biciclete.




Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =