Acum citesti
Aplicație de la Fox pentru reglarea amortizoarele

Chiar dacă această aplicație nu îți reglează singură amortizoarele și mai avem de așteptat câteva săptămâni până va apărea în Android Market și în App Store, cei de la Fox au venit cu ceva realmente util care anihilează multe bătăi de cap când vine vorba despre reglarea respectivelor componente.

Odată avută aplicația și accesată, va trebui să introduci codul de identificare al produsului pentru a determina modelul furcii și valorile de compression și rebound și sag-ul corespunzător ție. Pentru început, trebuie deschise compression-ul și rebound-ul, introdusă greutatea corpului tău și aplicația îți va indica presiunea recomandată. Pe urmă, te urci pe bicicletă și muți colierul de plastic ce indică sag-ul până la baza amortizorului după care te dai jos de pe bicicletă și scanezi amortizorul cu aplicația pornită care va identifica poziția recomandată și în funcție de aceasta va ajusta presiunea arătată anterior.

În cadrul aplicației vei găsi toate instrucțiunile necesare reglării furcii și, odată realizat reglajul, valorile pot fi salvate în memoria telefonului. Fox a inclus în baza de date a aplicației doar modelele de furci din 2013.

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − two =