Acum citesti
Fuji Roubaix 2.0

Dacă începând cu sezonul care urmează vrei să debutezi într-ale ciclismului de șosea, Fuji îți propune o bicicletă entry-level demnă de luat în calcul. Mai exact, este vorba despre modelul Roubaix 2.0.

Ei bine, nu este un entry-level pur-sânge, ci tinde spre clasa mijlocie, mai ales datorită aluminiului 6061 din care este fabricat cadrul și a furcii de față, realizată integral din carbon. Setul Shimano Tiagra nu este unul care să exceleze prin performanțe, dar o face prin fiabilitate, iar restul componentelor precum roțile Alex R3.0 sau lanțul KMC  X10 contribuie suplimentar la această caracteristică.

Dacă vrei să faci primii pași în ciclismul de șosea, Fuji Roubaix 2.0 este o opțiune bună. După cum spuneam mai sus, fiabilitatea și rezistența materialelor este ridicată, lucru benefic dacă se întâmplă să mai nimerești o groapă de pe șosea sau să ai un eveniment cu impact asupra cadrului.

Găsești noul Fuji Roubaix la Triton Sport. Alte informații sunt disponibile pe pagina producătorului.

Vezi Comentariu (1)
  • Mda…mai degraba BICICLETA FUJI NEWEST 2.0 de pe siteu mentionat in articol, e mai de entry lvl..mare diferenta intre ele….1200 lei…iti iei echipamente si iti trece. Ce boala si pe fabricantii astia…roubaix in sus si in jos….. sa vad si eu fapte, ce legatura are cu celebra cursa…poate cauciucurile au o textura mai UFO, poate stie careva :))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + eighteen =