Acum citesti
Focale 44 Polo Bike


Exact așa cum o spune și denumirea este o bicicletă cu aspect purist de fixie, dedicată iubitorilor de Bike Polo. În traducere liberă, polo pe bicicletă. Da, acest sport există și devine din ce în ce mai popular. Iar o dovadă vie în acest sens este atenția producătorilor de biciclete urbane care se îndreaptă tot mai des în ultima perioadă către acest segment.



Caracterisiticle speciale ale lui Focale 44 Polo Bike se rezumă la transmisia compusă dintr-o foaie de 28 de dinți și un pinion de 17 dinți (rapoarte foarte apropiate), la tija de șa care permite ca biciclistul să se miște în voie chiar dacă se află în trackstand și într-un final la tija de ghidon de dimensiuni foarte mici pentru un control agil al bicicletei.


În funcție de preferințele biciclistului, aceasta poate fi utilizată ca fixie sau ca bicicletă single speed. Soluția este butucul de tip flip-flop, care poate fi întors foarte repede pentru a converti bicicleta. Greutatea de 11.9 kg este decentă dar nu foarte mică și este disponibilă doar în culoarea neagră.


Detalii complete pe focale44bikes.com.


via Focale 44


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − six =