Acum citesti
Ferit de frig cu noile huse și mănuși BBB

Când ai de-a face cu pedalatul pe timp de iarnă, de multe ori lungimea turei depinde în mare parte de confortul tău termic. Frigul este principalul dușman, dar nici când te încingi lucrurile nu sunt prea roze. Tocmai de aceea BBB propune două piese de echipament de iarnă, o pereche de huse de pantofi și una de mănuși, care beneficiază de cele mai noi materiale potrivite acestui anotimp.

UltraZone sunt mănușile pe care BBB le consideră printre cele mai performante făcute de ei până în momentul de față. Degetele au fost croite pentru a permite mâinilor tale să se miște în voie, dar cu toate acestea, mănușile înglobează 3 straturi de material care asigură confortul termic. Stratul interior asigură izolarea termică, cel de mijloc permite respirația pielii, este antivânt și impermeabil, pentru ca stratul exterior să fie fabricat din polyester care asigură flexibilitatea mare menționată mai sus. De asemenea, în zona palmelor există un stat de 3mm de gel care crește aderența necesară prinderii ghidonului. Mănușile UltraZone sunt disponibile în mărimile XS, S, M, L, XL, XXL și XXXL, iar prețul este de 55 de euro.

ArcticDuty sunt o pereche de huse cu o misiune clară, aceea de a ține frigul la respect. Funcționalitatea acestora este garantată de faptul că sunt alcătuite din mai multe fâșii de material cusute laolaltă, oferindu-le un grad mare de flexibilitate, iar izolarea termică este un aspect rezolvat de neoprenul de 4,2 mm din exterior și cel de 4,5mm din interior. În zona vârfului pantofului și a călcâiului există inserții de cauciuc pentru a proteja husele și fermoarul lor beneficiază și el de niște izolație. ArcticDuty vor fi disponibile în mărimile 39/40, 41/42, 43/44, 45/46 și 47/48 pentru prețul de 59,95 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =