Acum citesti
Echipament de iarnă Northwave

Iarna bate la ușă, dar asta nu înseamnă că temperaturile mici trebuie să te împiedice de la pedalat în aer liber. Echipamentul de ciclism special pentru această perioadă este una dintre cele mai bune arme cu care poți lupta împotriva intemperiilor, iar de această dată aruncăm un ochi asupra a ceea ce a pregătit Northwave pentru sezonul curent.

Pantofii de iarnă Celsius GTX sunt primii pe listă. Aceștia au o talpă Jaws din carbon, partea de sus din material Gore-Tex® cu membrană (nu lasă apa să treacă, dar permite respirația), iar sistemul de fixare este SLS şi cu arici. Dintre alte trăsături amintim călcâiul ultra Y, inserţie de talpă interioară G.T.X. Producătorul recomandă utilizarea acestor pantofi în intervalul de temperaturi cuprins între -10 şi +15 grade.

Tot pentru picioare există și șosetele Evolution Winter. Sunt realizate dintr-un amestec de lână merino şi material Thermolite. Zonele vârfurilor şi a călcâielor sunt întărite, construcţie este de tip BioMap, iar întregul sistem respiră pentru a putea controla transpiraţia picioarelor. În faţă şi spate există inserţii de plăcuţe din lână merino pentru protecţie.

În caz că cele două articole mai sus nu sunt suficiente pentru confortul termic, Northwave a pregătit și husele Blade 2, cu gleznă înaltă și realizate din neopren de 2,8mm.

Trecem la trenul superior și ne oprim la baselayer-ul Karbotex cu mânecă lungă. Piesa beneficiază de membrana NW 4Pro®, care drenează temperatura de pe corp, se usucă repede şi menţine temperatura corporală la nivel optim. Îmbrăcămintea este elastică pentru un efect de confort.

Jacheta cu logo front protection este realizată din Thermopile, care respiră printr-o membrană NW 4Pro®. Din acest motiv menţine o temperatură uniformă și creează stare de confort. De asemeneam jacheta mai are un fermoar lung, 3 buzunare la spate şi inserţii reflectorizante tot în acea zonă spate.

Via BikeFun

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 16 =