Acum citesti
Castelli lansează combinezonul SanRemo și în variantă termoizolantă

Cei de la Castelli anunțau mai devreme că vor scoate pe piață combinezonul SanRemo, lucru pe care l-au și făcut, dar odată cu venirea anotimpului rece și foarte rece, au dus lucrurile la un alt nivel. Costumul va fi disponibil acum și în variantă full-body și realizat din material termoizolant.

Producătorul bravează că pe dedesubtul costumului de iarnă nu va trebui să porți decât un baselayer, datorită faptului că izolarea termică este perfectă, dar nu obstrucționează nici procesul de respirație cutanată, cea de la nivelul pielii. De asemenea, combinezonul este impermeabil și tratat anti-bacterian. Cât privește buzunarele, acestea sunt în număr de 3, toate la spate, în zona lombară.

Motivul pentru care Castelli a optat pentru o asemenea piesă de echipament este acela că este mai practică, fiind alcătuită dintr-o singură bucată, că formează un sistem etanș în jurul corpului, dar care nu prezintă riscul supraîncălzirii și oferă un avantaj prin aerodinamica sa și prin faptul că este fabricat dintr-un material lejer, care nu îngrădește mobilitatea celui care îl poartă. Cum era de așteptat, prețul nu este unul modic, cifrând circa 250 de lire sterline. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina producătorului.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 1 =