Acum citesti
VeloToze propune husele din silicon pentru pantofi în varianta ușor de instalat, cu capse

Husele din cauciuc sau silicon pentru pantofi sunt cunoscute pentru impermeabilitatea lor completă și aerodinamica excelentă, absolut necesară pentru cicliștii de top. Dar la fel de cunoscute sunt și pentru faptul că sunt greu, uneori imposibil de întins peste pantofii de ciclism, în special husele înalte.

Acum însă VeloToze lansează modelul Tall Shoe Cover – Silicone, care se închide cu ajutorul a două capse poziționate dedesubtul tălpii pantofului. Ca orice huse pentru pantofii de ciclism și acestea se pun pe picior înaintea pantofului, însă mulțumită deschideri de dedesubt, poziționarea finală este mult mai ușoară.

Detalii tehnice

Aceste noi huse impermeabile sunt construite din silicon sintetic, spre deosebire de modelele anterioare fabricate din latex natural. Noul model Tall Shoe Cover are și o grosime mai mare, fiind recomandate a fi folosite chiar și până la temperatura de -5 grade. Ar trebui de asemenea, sa fie o opțiune bună și pentru cei alergici la latex.

Noile huse dispun pe talpă de deschiderile standard pentru plăcuțele de șosea și de cele două capse care ajută mult la închidere și la întinderea mai ușoară a lor peste pantof.

VeloToze Tall Shoe Covers – Silicone, preț și disponibilitate

Noile huse din silicon sunt oferite în 3 variante de mărimi, S, M și L, în culorile galben fluorescent sau negru la prețul de 25$ perechea. Pentru livrare în România se mai adaugă 11,99 $ taxa livrare și eventual taxe vamale, produsul venind din SUA.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − eighteen =