Acum citesti
Sugoi lansează colecția de echipament pentru toamnă/iarnă

Producătorul de echipament de ciclism Sugoi a anunțat lansarea colecției pentru toamna și iarna care urmează. Pe lângă obișnuitele materiale menite să țină frigul la distanță, compania a mizat și pe elementele de siguranță ale articolelor vestimentare, punând accentul pe inserțiile reflectorizante care cresc vizibilitatea celui care le poartă.

echipament_ciclism_sugoi

Jacheta RPM este primul produs din noua listă a celor de la Sugoi, aceasta beneficiind de un material rezistent la apă și vânt, croit într-un design modern. Materialul pe care se bazează jacheta se numește Hydro-Shield și nu doar că este impermeabil și nu permite aerului să treacă din exterior în interior, ci este și rezistent la abraziune, ceea ce îi crește rezistența. De asemenea, fermoarele sunt izolate, iar partea din spate mai lungă pentru a oferi protecție împotriva apei aruncate de roata din spate. Jacheta RPM va fi disponibilă în versiuni separate pentru bărbați și femei, la prețul de 109.9 euro în fiecare caz.

sugoi_rpm_cycling_jacket

O altă jachetă își găsește loc în noua colecție, de această dată fiind vorba despre Versa, model regăsit și în anii trecuți și distins cu numeroase premii. Trăsăturile de rezistență la apă și vânt au fost îmbunătățite prin adăugarea materialului Ripstop, pe când versatilitatea articolului este în cintinuare asigurată de mânecile care se prind cu ajutorul magneților, ceea ce le face ușor de montat și demontat. Suplimentar, jacheta se poate împături la o dimensiune mică, iar din punct de vedere al protecției, inserțiile reflectorizante se întind împrejurul acesteia. Și în acest caz va exista câte o versiune pentru fiecare sex, având prețul de 99,90 euro.

sugoi_versa_cycling_jacket

Completând linia de jachete este modelul Shift, unul destinat perioadei de tranziție de la toamnă la iarnă. Fabricată dintr-un material lejer, aceasta este impermeabilă și rezistentă la vânt, având elemente ca fermoarul izolat și un guler mai înalt care acoperă tot gâtul. La fel ca și celelalte două jachete, Shift va fi disponibilă în variante separate pentru bărbați și femei, la prețul de 79,90 euro, dar și ca vestă, pentru 64,90 euro.

x3S9k78wT2ImFKzJT20MSeLSBReeMGPhYGEF01zFwYY

În completarea colecției pentru sezonul rece, Sugoi propune și husele de pantofi Zap (59,90 euro), mânușile RS din neopren cu material ce permite folosirea ecranelor tactile (39,90 euro), încălzitoarele de mâini Zap (29,90 euro) și husa impermeabilă pentru cască Zap (24,90 euro).

Via Sugoi

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − six =