Acum citesti
Colombia Coldeportes revine în acțiune

La câteva zile de la victoria lui Darwin Atapuma în Giro del Trentino, echipa Colombia Coldeportes este pregătită să între din nou în acțiune în acest weekend. Două curse din Italia, GP Industria e Artigianato in Larciano și Giro di Toscana, în 28, respectiv 29 aprilie, sunt următoarele provocări pentru sud-americani.

Managerul echipei Claudio Corti apreciază că cele două competiții au profiluri similare, fiind vălurite, dar fără vreo cățărare majoră. Prima, GP Industria, va trece peste urcarea de la San Baronto de 6 ori, dat fiind faptul că întrecerea este alcătuită din 6 ture mai lungi, iar Giro di Toscana va avea tot cam atâtea urcări de-a lungul celor 200 de kilometri pe care îi măsoară, Stoppe d’Arca fiind probabil să departajeze concurenții.

Pentru ambele curse Colombia Coldeportes va fi condusă de antrenorii Oscar Pellicioli și Oliveiro Rincon și va conta pe rutierii: Darwin Atapuma, Robinson Chalapud, Javier Gonzalez, Felipe Laverde, Frank Osorio, Dalivier Ospina, Carlos Quintero și Michael Rodriguez.

În afară de Atapuma, de la care se așteaptă rezultate și mai bune după victoria pe Passo Pordoi, Felipe Laverde și Dalivier Ospina sunt doi oameni care pot face o cursă câștigătoare. Pe de altă parte, Chalapud se reface după o căzătură în Săgeata Valonă și are nevoie de această cursă pentru a-și reintra în formă, la fel ca și Osorio care s-a resimțit după niște probleme la genunchi.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − eight =