Acum citesti
Probabil cel mai scump Colnago de până acum

Dorința (unii i-ar spune moftul) de a avea o bicicletă unică vine cu prețul propriu, de obicei de mulți, tare mulți bani. Unii se vindecă de această doleanță vopsindu-și bicicleta într-un mod unic, alții chiar fabrică ei cu mâna lor diverse piese, iar alții își îneacă amarul cheltuind o groază de bani pe un asemenea specimen. Vești bune pentru această ultimă categorie vin de peste Oceanul Atlantic, unde un magazin scoate la vânzare pe e-bay un prototip Colnago al cărui preț este, momentan, de 110.000$.

colnago

Trecând peste faptul că orice Colnago a devenit, pe lângă bicicleta fantastică ce deja era, una de statut, prețul parcă nu este pe deplin justificat. Și totuși, faptul că atât cadrul, cât și roțile au fost vopsite de către artistul contemporan Futura 2000, specialist în ale graffiti-ului și designer grafic, se pare că a adăugat o valoare impresionantă bicicletei.

Mai mult, nu doar că face parte dintr-un stoc limitat de biciclete a căror culoare poartă semnătura artistului, ci este chiar prima pe care a vopsit-o și pe care a folosit-o pe post de prototip. În rest, echiparea cuprinde un set Campagnolo Super Record Red Edition din 2012, o pereche de roți HED Jet 90 și cântărește 8.38 kilograme. Iar dacă te tentează ideea licitării pentru aceasta, aici se află adresa.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =