Acum citesti
Clujul Pedalează, site nou

După un an de debut cum nu se poate mai bun, microbul Clujul Pedalează, răspândit de o mână de pasionați ai bicicletei, a cuprins tot mai mulți clujeni și nu numai. Primul campionat local de ciclism este în centrul atenției în acea parte a țării, motiv pentru care și-a refăcut pagina oficială.

Încă de la bun început, observi antetul personalizat cu schițele câtorva clădiri importante ale orașului Cluj-Napoca. Pe urmă, pe măsură ce navighezi printre categoriile site-ului găsești cam tot ce dorești despre Clujul Pedalează, de la informații despre concursurile viitoare, la galerii foto ale celor care au avut loc. De asemenea, ai și posibilitatea de înregistrare pe site. Un lucru foarte pozitiv este că, precum orice pagină care se respectă, cea a clujeilor nu este sufocată de bannere, siglele partenerilor și sponsorilor fiind grupate pe o coloană în partea dreaptă.

Următorul eveniment important va fi Maratonul Făgetului, unde vei putea opta între a parcurge traseul de 30 sau de 70 de kilometri, programat pentru 29 aprilie. Traseul se anunță cel puțin spectaculos ca priveliște și accesibil chiar și celor cu un nivel mai modest de tehnică și pregătire fizică. Până atunci însă, prima etapă – Etapa Napolact – din 25 martie va deschide apetitul clujenilor pentru pedalat. Firește, mai multe informații poți găsi pe pagina oficială.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + six =