Acum citesti
Biciclete Cooper de la Mini

Renumitul producator de automobile gadget Mini, a lansat si o gama de biciclete pentru oras.  Primele modele au fost lansate anul trecut in Statele Unite ale Americii dar fara a fi foarte atractive din punct de vedere al aspectului. Insa in 2010 situatia s-a schimbat, iar gama veche a fost inlocuita de modele single speed, cu o imagine mai moderna si mai puternica.


Modelul T100 Zandvoort (foto jos) este ultima creatie in domeniul bicicletelor a producatorului britanic si este dotata cu 3 viteze integrate in butuc, o sa Brooks si un set de frane Tektro. Cadrul este disponibil in trei dimensiuni distincte iar greutatea bicicletei este decenta : 10 kg.


In gama de biciclete Cooper, se mai gasesc alte trei variante ale modelului T100 (Spa, Sebring si Monza) iar pentru iubitorii unui aspect mai clasic exista modelul T200.


Din pacate, pe site-ul celor de la Mini nu am gasit nicio informatie legata de aceasta gama de biciclete. Asta deoarece cele doua site-uri dedicate gamei de biciclete minicooperbicycle.com si cooperbikes.com creaza o oarecare confuzie : comunicatele de presa duc spre site-ul cooperbikes, anuntand ca aceasta este gama de biciclete de la Mini, insa primul site prezinta atat bicicletele cat si accesoriile marcate cu logo-ul original Mini. Asadar, care-i originalul?


via | cooperbikes


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 8 =