Acum citesti
riese und müller Delite: partener pentru drumuri lungi

O bicicletă de touring pentru drumuri lungi poate fi cea pe care ai conceput-o tu în funcție de propriile-ți nevoi sau poate fi bicicleta Delite, de la riese und müller.

Este construită în jurul unui cadru foarte solid, ce poate transporta fără probleme extra kilogramele bagajelor tale iar pentru funcționalitate fără reproș, producătorul a apelat la un sistem de transmisie format din componente Shimano XT și Deore.

Portbagajul este gândit pentru expedițiile lungi și chiar din fotografie îți poți imagina că nu trece neobservat. Dacă privești în detaliu vei vedea că acesta este legat de sistemul de suspensie al bicicletei, pentru a nu afecta geometria acesteia conform spuselor producătorului. Apărătorile de noroi și apă sunt la locul lor iar prinderile pentru bidoane sunt amplsate ingenions: cel de deasupra downtube-ului este clasic, însă mai există o prindere sub downtube, în preajma angrenajului.

Cei de la riese und müller se laudă cu faptul că bicicleta cântărește puțin pentru ceea ce oferă: 18.1 kg. Nu reprezintă echivalentul unui fulg desigur, dar cu tot cu apărători, sisteme de amortizare și portbagaj, poate fi văzută ca un compromis reușit.

Este disponibilă în două culori, negru și galben, iar din punct de vedere al configurației de componente, producătorul îți pune pe site la dispoziție un selector pentru furcă, amortizor, sistem de iluminare și altele.

via riese und müller

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =