Acum citesti
Bicicletă pliabilă de la MINI


Producătorul cunoscutelor automobile MINI lansează o bicicletă pliabilă ce poate fi regăsită în lista infinită de accesorii și ne promite că aceasta va încăpea fără probleme în portbagajul de dimensiuni reduse al MINI-ului tău.



Ideea generală este ca această bicicletă să reprezinte modalitatea prin care tu călătorești în interiorul orașului, după ce ți-ai parcat automobilul undeva la marginea acestuia. Bicicleta MINI beneficiază de un cadru din aluminiu, costă aproximativ 500 de euro și este dotată cu roți mici de 20″. Pentru confort sporit, a fost montată o șa cu gel iar pentru zilele ploaiase ai la dispoziție un set de aripi care te vor proteja împotriva apei aruncate de roți.


Va fi disponibilă doar în culoarea neagră și va putea fi achiziționată de la orice dealer MINI începând cu luna august 2011.


În orice caz, aceasta nu pare a fi dezvoltată de cei de la MINI, deoarece seamană izbitor de mult cu modelul Eco C7 de la Dahon, producător pe care-l bănuim că ar fi furnizorul acestei biciclete. Sau cel puțin, al cadrului.


via MINI


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − eleven =