Acum citesti
Zile de foc la Londra pentru sportivii Bianchi

Întrecerile de ciclism din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra vor include mai mulți sportivi care concurează pe biciclete Bianchi. Așadar, 5 modele Oltre, unul Sempre, 4 Pico Carbon și trei mountain bike-uri Methanol îi vor servi pe atleți în cursa lor spre medalii.

Prima probă ce va avea loc este cursa masculină de șosea, programată pentru această sâmbătă (28 iulie), cu începere la ora locală 10:00. Mai mulți rutieri vor participa pe cursiere Bianchi, după cum urmează: modelul Oltre va fi folosit de Lieuwe Westra (Olanda), Sergey Lagutin (Uzbekistan), Tomas Gil (Venezuela), Jackson Rodriguez și de Miguel Ubeto (ambii Columbia), pe când Fabio Duarte va rula pe Bianchi Sempre.

Ziua de 1 august este rezervată contratimpului individual, unde aceeași Lieuwe Westra, Fabio Duarte și Tomas Gil vor lua startul din partea țărilor lor pe o bicicletă specială de contratimp Pico Crono Carbon, acompaniați de Gustav Erik Larsson (Suedia), campionul țării sale la această probă.

Ultima zi de acțiune pentru bicicletele producătorului italian este 12 august. Atunci se va da startul în cursa masculină de cross-country, la care Stephane Tempier (Franța), Leonardo Paez (Columbia) și Gerhard Kerschbaumer (Italia) vor participa folosind mountain bike-urile Methanol SL2 și Methanol 29 SL, acesta din urmă 29er.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − twelve =