Acum citesti
Bicicleta mea (19): Focus Black Hills 2012

Din ce în ce mai mulți cititori preferă să trimită o poveste mai lungă despre bicicleta lor, ceea ce este de apreciat. Astăzi, faceți cunoștiință cu bicicleta lui Cătălin Pîrlea, un Focus Black Hills 2012, negru.

” Când ești mic, bicicleta este cea care te scoate pentru prima dată în lume. Ea este cea care te conduce în primele tale evadări, cea care îți face prima legătură cu natura, cea care îți face primii prieteni. Apoi timpul trece, de la două roți treci la patru roți, adevărata legătura cu natura se cam pierde, iar drumul vieții desparte prietenii de bicicleta din copilărie.

Dar, într-o zi, vezi pe stradă un grup de bicicliști, frumos echipați, cu biciclete ochioase, și imediat în creierul tău se produce un CLICK. Îți aduci aminte de copilărie și de plimbările prin natură și vrei la rândul tău să fii ca ei.
Apoi începe nebunia, cauți informații despre modele, echipări, dotări, echipament, etc. Te uiți la buget și… aștepți zilele de reduceri.

Apoi, minunea de la Dumnezeu, vinerea neagră îți aduce un FOCUS NEGRU. Imediat îți faci prieteni noi, redescoperi natura, te bucuri de noile tehnologii în materie de pedalat, începi să dai burta jos, și speri ca la rândul tău să produci multe CLICK-uri celorlalți care s-au îndepartat de natura”.

Vezi Comentarii (5)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + six =