Acum citesti
Bicicleta mea (62): Focus Whistler 2011

Astăzi publicăm bicicleta lui Cipriotu, fără să fim siguri dacă este porecla sau numele său. În orice caz, este vorba despre un hardtail Focus Whistler despre care ne povestește următoarele:

focus_whistler_cirpirotu_fr

Bicicleta mea este la baza un Focus Whistler 2011 din care au mai ramas cadrul, jantele, butucul de fata, shifterele si cam atat. Achizitionata in octombrie 2011, am 7300 km cu ea, iar intre timp a primit o furca Rocksox Tora, frane si discuri Shiumano M 505, schimbator SLX Shadow, un ghidon de 680mm de la Da Bomb, o tija si o pipa (pe care am intors-o invers di motive de aerodinamica si pozitie de pedalare) de la Truvativ. S-au mai schimbat lanturi (nu mai stiu cate), pinioane HG 61, alt angrenaj – pe Octalink, pedale cu SPD, iar la in anvelope m-am oprit la Black Jack de la Schwalbe, deoarece mai trag si cate o tura de sosea. Cam atat e de spus, spor la pedale.

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 2 =