Acum citesti
Jose Rujano rulează pe o cursieră Bianchi ediție limitată

Bianchi l-a aprovizionat pe Jose Rujano (Androni Giocattoli) cu o cursieră Oltre fabricată în ediție limitată după victoria de sâmbătă, din a 7-a etapă a Turului Italiei.

Caracterizată de o culoare negru mat a cadrului, care reduce greutatea acestuia cu circa 70 de grame, grafica folosită pentru această componentă  este tradiționala celeste a firmei milaneze. Mai există și inserții de roz, pentru a aduce un omegiu Turului Italiei. Pe cadru se mai poate găsi încă o emblemă. Aceasta marchează împlinirea a 60 de ani de la “dubla” realizată de Fausto Coppi, când a câștigat în același an Turul Italiei și al Franței, fiind primul rutier care izbutea să facă acest lucru.

Rujano spune despre noua sa cursieră că: Sunt foarte mândru să concurez cu această bicicletă care este foarte ușoară și care răspunde rapid comenzilor mele. Este una dintre cele mai bune biciclete cu care poți urca munții dificili din Il Giro. Vreau să mă clasez, cu ajutorul acesteia, cât mai sus în ierarhia fiecărei etape, dar și în cea generală.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − five =