Acum citesti
Vitox 7.2: entry-level de la Bergamont

Bergamont va aduce în România pentru acest sezon, gama de biciclete entry-level Vitox. Seria cuprinde mai multe modele, printre care și versiunea 7.2, echipată cu un cadru din aluminiu 6061, cu țevi hidroformate.

Noul Vitox 7.2 se face remarcat prin contrastul culorilor, galbenul reușind să scoată în evidență anumite părți ale bicicletei. Fiind o bicicletă pentru poteci lejere de pădure, aceasta este echipată cu componente care să asigure o plimbare fără incidente. Furca provine de la Suntour, modelul XCM iar frânele hidraulice de la Tektro, modelul Draco. Vitox 7.2 este echipat cu un disc mai mare pe roata din față, de 180 mm, pentru reprize mai bune de frânare.

Asemenea altor bicicletele 2012, Vitox este echipat cu un schimbător de pinioane Shimano Alivio, dintr-o serie mai veche. Întreaga bicicletă cântărește 14.3 kg și poate fi achiziționată în 6 dimensiuni diferite.

Mai multe informații poți obține pe site-ul bergamont.de. Modelul Vitox va fi disponibil în România în scurt timp, prin Triton Sport.

via Bergamont

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − three =