Acum citesti
Time Pave ia cu asalt piatra cubică

Compania franceză Time a decis că este timpul să realizeze o bicicletă care să funcționeze excelent pe piatra cubică omniprezentă în renumitele curse clasice precum Turul Flandrei sau Paris-Roubaix.

Firma din Hexagon se mândrește cu cadrul Pave al cărui punct forte este triunghiul frontal (cel format de top tube, seat tube și down tube) realizat din fibre de Vectran care reduc din vibrațiile la care este supus cadrul, fiind rigide în același timp. Unghiurile sunt agresive, așa cum îi stă bine unei cursiere de top, dar confortul este un capitol unde s-a pus mare accent, dat fiind faptul că a străbate o porțiune de pavate nu este deloc un lucru comod.

Time a conceput Pave doar pentru echipare cu seturile mecanice, așa că dacă dorești un Di2 sau EPS va trebui să treci cablurile setului prin exteriorul cadrului, lucru nerecomandat. Dintre alte elemente ale noului model, amintim axul pedalier PressFit30 și asimetria furcii de spate. Prețul estimat de vânzare va fi în jur de 4.000$, iar Time Pave va fi disponibil din martie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 1 =