Acum citesti
Sunn Tzar Enduro 2011

Un hardtail pentru Enduro? Sună mai degrabă ca o provocare, deoarece majoritatea producătorilor de biciclete mizeaza pe full suspension-uri atunci când vine vorba de astfel de trasee dificile.


Dar Sunn Tzar se afișează în toată splendoarea sa, cu două versiuni distincte dar și cu un cadru lucrat în detaliu. Producătorul francez oferă modelul Tzar S1 cu angrenaj clasic și modelul Tzar S2 cu angrenaj Hammerschmidt (opțional).


Cadrul lui Tzar S2 este realizat din CrMo 4130 și este echipat cu o furcă Rock Shox Sektor TK Coil, ce oferă o cursă de amortizare de 150 de mm. Frânele provin de la Avid, modelul Elixir 3 cu discuri suficient de mari (185 de mm) pentru a oferi o putere bună de frânare pe coborârile abrupte.


Sistemul de transmisie este constituit dintr-un angrenaj Truvativ Firex (sau Hammerschmidt ca opțiune), schimbător de pinioane Sram X.5, schimbător de foi Suntour XCM (da, există și un schimbător cu această denumire, nu doar o furcă), pinioane Sram PG 950 în formatul 11/34 și shiftere Sram X.5 pentru 9 viteze. Anvelopele Hutchinson Toro Wire au o grosime generoasă de 2.35.



Deși beneficiază de un cadru din CrMo dar și de anvelope mai groase, bicicleta nu depășește 13,1 kg. Privit în detaliu, cadrul arată foarte bine, în special din punct de vedere al paintwork-ului.


Detalii complete găsești pe sunnbicycle.com.


via | Sunn Bicycle


Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 19 =