Acum citesti
Thunder Burt, noua anvelopă de cross-country de la Schwalbe

Gama de anvelope pentru cross-country a celor de la Schwalbe va fi mai bogată cu un membru din luna septembrie a acestui an. Este vorba despre Thunder Burt, un model care este prezentat de către producătorul german ca fiind cel mai rapid de-al lor de până acum din respectiva linie de produse.

schwalbe_thunder_burt

Conceput pentru performanțe optime în condiții uscate, Thunder Burt este în același timp și o punte între modelele Furious Fred, cu o greutate de 300 de grame, și Racing Ralph, care atinge 500 de grame. Noua anvelopă arată 400 de grame odată pusă pe cântar, însă producătorul susține că viteza de rulare o depășește pe cea a lui Racing Ralph, recomandările Schwalbe îndreptându-se spre folosirea Thunder Burt pentru roata de spate, în condiții uscate, pentru o cursă de XC solicitantă.

Dintre trăsăturile tehnice ale Thunder Burt mai enumerăm carcasa fabricată din cauciuc cu 127 EPI și compusul PaceStar Triple din compoziția acesteia, precum și faptul că este tubeless ready. De asemenea, dispunerea protuberanțelor contribuie la performanțe, stratul de pe coamă fiind doar o idee proeminent, în timp ce dimensiunea celor de pe laturi face ca aderența să fie optimă. Thunder Burt va fi disponibil pentru roți de 26, 27,5 și 29 de inch și va costa 54, 90 de euro, urmând a intra pe piață în luna septembrie a acestui an.

Mai jos este enumerată greutatea celor 3 dimensiuni:

  • 26 x 2.10, 370 g
  • 27.5 x 2.10, 385 g
  • 29 x 2.10, 410 g
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − twelve =