Acum citesti
Service gratuit de biciclete în Timișoara

Data de 8 iulie 2012 este ziua deschiderii primului service gratuit de biciclete din România, iar Clubul Sportiv Gratzu din Timișoara este asociația din spatele acestei inițiative.

Locația serviceului va fi la sediul Clubului Sportiv GRATZU și la acest program de reparare gratuită a bicicletelor vor participa toate bicicletele dotate cu număr Verde pentru Biciclete și care îndeplinesc regulile de service, precizate pe site.

Dorința celor din club este de a reduce numărul bicicletelor ce circulă cu defecte la sistemele de frânare, schimbare a vitezelor sau alte asemenea probleme și de a mări în acest fel siguranța din trafic și de ce nu, de a scoate de la naftalină bicicletele abandonate din pricina acestor lipsuri de întreținere.

Cu ocazia acestui program social de service, CS Gratzu va organiza și cursuri de educație rutieră pentru copii și adulți,în special în ceea ce privește mersul pe bicicletă. Tot în scopul acestui program este și învățarea sau educarea utilizatorilor de biciclete prin folosirea înălțimii corecte a șeii sau a presiunii aerului în roțile bicicletei.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 7 =