Acum citesti
Concurs foto: Ipostaze. Viață de biciclist

Pentru unii tineri din ziua de azi, fotografia reprezintă un mod de exprimare, de eliberare, şi un stil de viaţă. Astfel, Verde pentru Biciclete își propune să descopere în comunitatea timişoreană legătura dintre această pasiune şi mersul pe bicicletă printr-un concurs intitulat Ipostaze. Viață de biciclist

Concursul se adresează fotografilor amatori din județul Timiș, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 ani și se desfășoară în perioada 06-26.02.2012.

Romina Faur, reprezentata Verde pentru Biciclete declară despre concurs:

Prin acest concurs, vrem să acordăm posibilitatea tuturor celor pasionaţi de arta fotografică de a împărtăşi viziunea lor despre bicicletă și de a evidenția ipostazele în care bicicleta este prezentă în viața noastră de zi cu zi: spre școală, spre muncă, la cumpărăturile zilnice, la întâlnirile cu prietenii, la ieșiri în aer liber sau chiar la concursuri cicliste.

Înscrierea la concurs constă în trimiterea fotografiei, denumirii acesteia și informațiilor legate de autor (nume, prenume, vârstă, număr de telefon) la adresa [email protected]. Fotografiile vor fi publicate pe site-ul www.pedaleaza.ro şi pe pagina de Facebook a Asociației în perioada 20-26.02.2011, când va avea loc o sesiune de voturi online.

Un juriu va decide câştigătorii locurilor I, II şi III, iar pe baza voturilor obţinute online se va desemna câştigătorul premiului de popularitate. Premiile puse la bătaie constau in 4 biciclete city-bike. Mai multe informații poți găsi pe www.pedaleaza.ro. Mult succes!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − nine =