Acum citesti
Șei pentru profesioniști de la Selle San Marco

Renumita marcă de șei, Selle San Marco, este unul din furnizorii principali ai echipelor profesioniste în ceea ce privește această componentă. De fapt, firma din Rossano Veneto echipează bicicletele a 4 echipe de World Tour cu cel mai bun model produs, Racing Team World Tour Edition.

Și pentru că aceste echipe sunt crema lumii ciclismului, toate modelele sunt personalizate. De exemplu, Lampre-ISD și AG2R-La Mondiale au șeile colorate în nuanțele drapelurilor naționale, cel italian, respectiv cel francez. În aceeași situație se află și echipa olandeză Vacansoleil-DCM și cea belgiană, Lotto-Belisol.

Ediția Racing Team World Tour va cuprinde două dintre cele mai performante modele construită vreodată de Selle San Marco: Concor, folosit de rutieri ca John Gadret sau Alessandro Petacchi, și Regale, pe care se bazează Andre Greipel și Marco Marcato.

Dar schema de culori nu este singurul lucru pentru care merită să remarci aceste modele. Șinele acestora sunt fabricate folosind tehnologia Xsilite, ceea ce îi conferă o economie de grame, și sunt acoperite cu materialul Microfeel. Toate modelele disponibile vor putea fi găsite pe pagina oficială a Selle San Marco începând cu 17 martie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + six =