Acum citesti
Aspect nou pentru Selle Royal Lookin

Selle Royal nu a stat cu mâinile în sân și pentru colecția anului viitor propune un nou aspect pentru gama de șei Lookin. Cele mai importante puncte legate de acestea sunt designul modern, construcția de calitate, inserțiile de Royalgel și sistemul Integrated Clip System care permite atașarea diferitor accesorii de șa.

Compania producătoare a folosit tehnologia Royal Vacuum Light, a ținut sub control greutatea, dar s-a gândit și la clienții cărora le plac lucrurile mai rafinate, oferindu-le acestora un model fabricat manual. Confortul a rămas o preocupare principală, inserțiile de Royalgel, vizibile în diferite zone ale șeii, fiind răspunzătoare pentru acesta.

Cum spuneam, există și un model fabricat manual, dedicat bicicliștilor cu o orientare mai sportivă, ce doresc o șa comodă și ușoară. Lookin Handmade are un design agresiv, specific tipului de șa pentru performanță, și șine din mangan care contribuie la scăderea greutății. Vor exista 3 versiuni ale acestei șei: Athletic Unisex, Moderate Men și Moderate Women.

Cât despre restul șeilor Lookin, vor fi disponibile mai multe variante, potrivite mai multor stiluri de pedalat: Sport, Athletic, Moderate și Relaxed. Toate sunt înzestrate cu Royal Vacuum Light, tehnologie care nu permite ca umezeala să fie absorbită de spuma din interiorul șeii, și cu Cool Cover care previne încingerea suprafeței exterioare a șeii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =