Acum citesti
Trei modele de șei Fi’zi:k vor fi lansate după Turul Franței

Fi’zi:k a anunțat recent că după încheierea actualei ediții a Turului Franței, va lansa pe piață 3 modele de șei team replica. Este vorba despre Arione, Aliante și Antares, având ca și echipe corespondente Liquigas-Cannondale și Sky, Francaise des Jeux și BMC, respectiv Garmin-Sharp și Rabobank.

Toate 3 modelele respectă designul anatomic proiectat de firma producătoare, fiind vorba despre cele 3 categorii, Snake, Bull și Chameleon, care se referă la gradul de flexibilitate al articulației bazinului.

Așadar, Arione CX (foto sus) este destinată cicliștilor care au o flexibilitate mare, încadrându-se în categoria Snake. Șaua este lungă de 300mm și lată de 132mm, iar ca greutate măsoară 205 grame, în ciuda șinelor de oțel. Modelul de față este disponibil în două variante de culori, negru și verde/alb, în concordanță cu culorile echipelor Sky și Liquigas-Cannondale, având un preț de 210$.

Pe urmă există Aliante Gamma Team Edition, o șa destinată celor care nu stau prea bine în ceea ce privește flexibilitatea, din categoria Bull. Modelul este mai scurt ca și cel anterior, dar ceva mai lat, măsurând 265 x 142mm și cântărind 259 de grame. Prețul va fi de 180$, iar ca și scheme de culori este compatibilă cu echipamentul Francaise des Jeux (alb/albastru) și cel al BMC Racing Team (roșu).

Ultima, dar nu și cea din urmă șa este un model de compromis între cele două prezentate mai sus, fiind recomandată cicliștilor care se situează la un nivel mediu privind flexibilitatea bazinului. Mărimile șeii Antares confirmă destinația sa, 274 x 142mm, la fel ca și greutatea de 189 de grame. În rest, prezintă aceleași materiale cu care sunt învelite și celelalte două, microtextil polyamid, și are șinele tot din oțel. Combinațiile de culori roșu/negru și alb complet vor fi pe gustul fanilor Garmin-Sharp și Rabobank. Toate cele 3 modele vor fi introduse pe piață de săptămâna viitoare, odată cu încheierea Turului Franței 2012.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =