Acum citesti
Șa San Marco personalizată pentru Red Hook Criterium

Selle San Marco acordă tot mai multă importanță ciclismului urban, devenit un adevărat stil de viață. Așadar, era firesc ca firma să înceapă să dezvolte produse potrivite oamenilor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport alternativ și care doresc să se deplaseze eficient prin oraș, în același timp având grijă de mediul înconjurător.

Dacă mișcarea de oraș este în creștere în Europa, peste Atlantic este deja o tradiție bine înrădăcinată, cu multe evenimente dedicate acesteia. Red Hook Criterium este un exemplu bun de un astfel de eveniment. Acesta este programat pentru 24 martie și va avea loc în zona industrială Red Hook din Brooklyn, New York. Organizat pentru prima dată în 2008 pentru a-l sărbători pe fondatorul cursei David Trimble, Red Hook Criterium a devenit un eveniment iubit atât de comunitatea locală, cât și de câțiva atleți de renume. Plutonul de participanți va fi alcătuit din atleții de elită, vedete ale pistei de alergare, cicliști profesioniști, curierii pe biciclete și bicicliști urbani. Întrecerea în sine va fi alcătuită din două probe: un criterium de 5 kilometri destinat exclusiv bicicletelor fixie și o cursă de atletism de 5 kilometri.

Pentru acest eveniment de o importanță majoră, Selle San Marco va crea un produs personalizat. Este vorba despre șaua Concor Light Urban Performance Red Hook Criterium, care îmbină stilul ciclismului urban cu performanțele necesare din partea acestei piese. Șaua va fi disponibilă din aprilie 2012, atât în magazinele de specialitate, cât și pe site-ul Selle San Marco.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =